U pollo, I pollo... Kompem!!

Tuesday, December 21, 2010

Hilang Disorok Bunian..

  Huh!! ngam2 seminggu aku tak updet Blog!! Baca pun tak sempat.
Selasa lepas aku tergesa2 balik ker kampung di Pahang gara2 nak layan kerenah
anak2 buah dengan hobi baru mereka. Punyalah gelojoh anak2 buah aku tu.. setengah jam selkali telepon..aku nie dahlah lalu jalan yg banyak hutan, gunung ganang bagai...

  Ngam2 aku sampai kampung, badan dah rasa lain macam. Ingatkan nak balik hari jer.. yerlah takat Drive 2 jam setengah tu, apa ada hal nak balik hari.. tapi baju spare mmg aku sentiasa bawak dalam beg sukan aku...
Tetiba badan aku rasa seram sejuk, seram sejuk..

  Oklah berehat sikit dulu, kang lepas Magrib aku bertolak lah balik Shah Alam... Sekali Bila magrib menjelma, aku rasa badan aku sejuk yg amat sangat.. tak tertahan2.. sumpah, aku tak pernah rasa sejuk yg macam nie.. time aku mandi aku siap meraung kesejukan...

  Lepas mandi aku cancle balik KL. Call bini cakap esok pagi aku balik.

  Sekali malam langsung tak boleh tidur.. sekejap sejuk sekejap panas...kejap menggigil kejap berpeluh... aku nak lelap mata jer seolah2 aku bermimpi di awang2an...

Sekali aku Demam da... perghh mmg tak pernah aku kena demam yang macam nie... Aku betul2 Flat 3 hari tak leh bangun.. asal bangun jer rasa berpusing macam mabuk... perut pulak memulas2...

so sebab itulah aku menghilang selama seminggu nie... Khamis nie pulak masuk hospital cozz nak Operate lutut... Major Reconstruction of ACL, Pcl & Maniscal.. harap ketemu lagi..

Til Next Entry
-Tuan Din_

10 comments:

  1. @ Anisa Hang Tuah
    Terima kasih nis..

    ReplyDelete
  2. semoge cepat sembuh... ACL?? atlit r nih?

    ReplyDelete
  3. @ En Perghh
    bukan takat ACL, 2 PCL Repair package, 1 ACL Reconstruction Package (totally putus) & Maniscal Repair. taklah atlit pun.. Sosial Sport jer time Remaja dulu2..

    ReplyDelete
  4. @ kekelip
    Thanx kekelip.. hope U all Bloger sudi menemani ku dikala cuti panjang atas katil...

    ReplyDelete
  5. ane buniannyeeeee.....ahlamakk...!!

    ReplyDelete
  6. @ zulleyka
    tu.. bunian ngah baca blog...
    muhahaha

    ReplyDelete