U pollo, I pollo... Kompem!!

Tuesday, January 25, 2011

Aku Panjang tangan...

   Panjang tangan mesti dikaitkan dengan pencuri kan... tapi aku.. No! No!No... (read : cara Gay or nyah!).

  Aku panjang tangan sebab aku boleh tutup suis lampu, ambil barang, tutup pintu & macam2 dari jarak 5 kaki. Tak percaya? aku mula Panjang tangan sejak Hari Krismas dulu... aka semenjak aku pakai Tongkat... hahahaha
senang dowhh.. dari jauh dah boleh tutup suis.. tak perlu aku g dekat2..

  Ok, itu sahaja... mungkin ini menjadi Entry terpendek aku, sebab aku rushing nak pergi Fisio.. ingatkan harini nak ambik MC dari Bligging.. tapi semalam terlupa nak kasi kat ASTINA.. suruh pass kat Boss.. eh.. sapa Boss Blog ek?

Till Next Entry
-Tuan Din-

32 comments:

  1. Cheh... Saya pula jadi PA beliau.. sedangkan saya yang mau rest BLIGGING... herher apeke..?

    ReplyDelete
  2. Harus saya bagi MC saya pada Tuan Din lah kan kalau mau rest? yessa sesenang dapat bos suka banje makan.. saya suka hati ^_^

    ReplyDelete
  3. Bagilah saya bos punya id dan password.. nanti saya layan peminat bos.. khuatir kalau boss rest nanti peminat lari.. herherher *gelak penuh makna*

    ReplyDelete
  4. Saya nak rest blogging ...
    maka saya blogging di komen boss boleh...?


    :: Manusia ::

    Ok itu tajuk blog saya..

    Kenapalah kan semua manusia tu hati berbeza2..
    Kalau hati sama kan senang nak predict..
    Boleh saya setkan aksi sama setiap hari..
    Supaya kita tak sakitkan hati orang..
    Supaya kita tak buat orang sedih..

    Tapi asyik kita jer kan usaha nak buat orang happy...
    At the end of it kita juga yang jadi kaprit.. *ini kira beradik dengan jin apred*..
    Tak baik sangat2..

    Tapi saya mendoakan supaya dibersihkan sisa2 hitam di hati saya..
    Dan semoga boss saya aka Tuan Din cepat sembuh... *maka kebarangkalian saya dapat bomus year end adalah sangat tinggi :)*

    Salam 1Kenyataan.

    Astina

    ReplyDelete
  5. aku panjang kaki ` jeng jeng jeng

    ASTINA apsal ko concur sesorg, ni tak puas ati nih (tgh wat muke serius nih)

    ReplyDelete
  6. aku panjang bahagian lain.....shhhh~ jangan tanye...... hahahahaha

    ReplyDelete
  7. Cik Nora... herherher haruslerr.. saya mau dapat bonus..

    Sila buat lakonan semula wajah tu.. saya suka.. :))

    ReplyDelete
  8. roq, panjang bahagian maner? saya kompom saya lagi panjang baekk punya.. *heh over pula* (saya hari ini wakil tuan rumah).. sure beliau jawab begitu..

    ReplyDelete
  9. heidi.. meh bagi kete sini.. ambik balik next year..

    ReplyDelete
  10. Bos!! lama lagi ker saya mau menjalankan tugas bos nehhhh >.<

    ReplyDelete
  11. @ ASTINA
    Ok terima kasih...
    Awak telah 'Memangku' jawatan saya dengan baik... (malah Over shadow pulak...!! )hahah
    sebenarnya ini hanyalah ujian untuk awak..
    anda lulus..
    nak password Blog ker, email ker, Bank Card??
    ok sekarang saya dah kembali di takhta..

    ReplyDelete
  12. @ Nora
    @Roq's
    @Heidi Syafiq
    Soklan2 anda telah dijawab oleh pemangku saya... sekiranya anda tidak berpuas hati sila Pelangkung kepala dia...
    hahaha

    ReplyDelete
  13. @ Fasionista
    Ini adalah Blog yang KEJAM.. saya hairan macam mana anda boleh ketawa!!!
    sila buat pemeriksaan doktor psiktrik secepat mungkin...

    ReplyDelete
  14. saya lulus?? mata berkaca2 (*_*) ~sila jeles berjemaah

    Cik Nora, turn awak pula amik ujian ini..

    siyes saya takmo memangku lagi jawatan ini~ geleng2 pale sampai putus

    ReplyDelete
  15. Ok saya sudah boleh tidorrr yeyyyy!!

    kenapekah saya begitu serius menjaga page Tuan Din arini?

    "Kerana Astina adelah seorang yang amanah... "

    huahuahua baik saya jawab sendiri sebelum kena pelangkung bagai...

    Tuan Din.. saya nak apply jadi PA blogger lain pula...

    ReplyDelete
  16. Saya panjang leher.. Usha member2 seblah n ujung dewan exam...

    ReplyDelete
  17. En Perrghhhhh... itu bermakna leher anda jinjang, perkataan panjang tidak sesuai..


    bighagenjo... anda salah sama sekali... bayangkan tangan panjang sampai ke kaki... orang utan.. heh


    Saya kene kerja overtime kerr bos? eh kan ker saya sudah resign..

    Bos cepat buat entry baru!!

    ReplyDelete
  18. aku panjang tang lain..hahaha

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum..trime kasih berkunjung dan komen di blog saya..kunjungan tuan din sangat2 saya hargai dan ucapan jutaan terima kasih saya titipkan..semoga tuan din sekeluarga dirahmati Allah SWT...semoga berkunjung semula ya...

    ReplyDelete
  20. @ASTINA
    Yer anda lulus dengan jayanya, tetapi tolong jangan geleng sampai putus leher... nanti saya tiada PA lagi...
    sob,sob,sob (read : menangis terharu)

    ReplyDelete
  21. @ ASTINA
    Semoga malam tadi anda tidur dengan lenanya...
    tetapi awas jangan tidur sambil tersengih2...
    itu sasau namanya...

    ReplyDelete
  22. @ En Perghh
    huh!! panjang leher adalah penyakit2 budak2 student, terutamanya untuk pelajar2 HEBAT!!!
    hahaha

    ReplyDelete
  23. @ bighagenjo
    itulah setiap perkara ada hikmahnya...
    hehehe

    ReplyDelete
  24. @ ASTINA
    Overtime?? tiada hal.. polisi syarikat, tiada had masa dikenakan untuk Overtime...
    tetapi, bagi yang bergaji bawah RM500 sahaja... hahaha

    ReplyDelete
  25. @ nurHeart
    panjang akal?? bagus2...
    tapi kalu panjang akal untuk 'membelit' awas yer!!

    ReplyDelete
  26. @ EDY
    itu adalah satu Anugerah juga satu Bonus!!!
    hahahaha
    Larikkkkkk

    ReplyDelete
  27. @ sahromnasrudin
    Sama2... adat berblogging, kunjung mengunjung amalan mulia...
    hehehe

    ReplyDelete
  28. panjang akal utk 'membelit'? nauzubillah, jauhkan lh sgala perkara2 yg tidak baik.. panjang akal smoga stiasa ada kemudahan dlm menyelesaikan kekusutan/kesulitan

    ReplyDelete