U pollo, I pollo... Kompem!!

Tuesday, November 9, 2010

Bulan nie tak ade BONUS ??

       Setiap bulan aku memang tak pernah rindu   missed dapat  bonus, tapi bonus aku tak banyak ler.. yg paling banyak pun dapat RM77, lain2 tu RM49, RM44 & around that jer... tak lah macam budak2 Bloger2 yg top2 tu dapat ribu2 dari Nufnang.. tah ape tah peraduan diaorang masuk!!! aku sbagai JuniorBlogger  nie tak amik pusing sangat benda2 nie... sebab banyak lagi yg tak tau dalam Blog nie..

      Bila aku suruh cik/makcik kerani tu chek dia kata tak ader?? yg masuk cuma RM0.38 jer?? HUH!!! APER?!!! RM0.38 jer?? tipulah... aku rasa bulan lepas adalah antara bulan2 aku paling aktif!! aku ulang alik ker Pahang saja aku rasa tak kurang 7 kali bulan lepas... Ah diaorang nie mmg selalu tipu!!! kawan2 aku pun selalu kena tipu!! tapi diaorg nie rajin, check kat Internet & buat semakan semula... Aku?? kalu bab nak komplain2 bab nak kejar bonus tak seberapa tu aku malas sikit...

     Tak per nnt aku cek kat Internet dulu, manalah tau kot2 aku terkena macam kawan aku tu. Mau dia tak Tension bila check Online jer dia tgk dia guna Touch & Go sebanyak 78 kali jer, malah ader sekali tu record dia 79 kali... mau tak hangin!! sedangkan PLUS akan bagi Bonus kalau kita guna 80 kali... kan...? so macam mana aku nak pueh hati??

2 comments:

  1. salam.thanx 4 followin me.i'll folo u back.n welcome to bloggr world ! =)

    ReplyDelete