U pollo, I pollo... Kompem!!

Monday, November 29, 2010

Marilah mari, mari mengundi...

   Apa kabor semua...? ceh baru 2 hari tak tgk blog dah macam tak jumpa setaun...

   Sejak Top2 Bloger sibuk2 berkempen nie, aku tak lepaskan peluang memblogwalking tengok blog2 yang aku tak jengah lagi... maklumlah ikut nasihat penganjur... banyak jugak blog2 yang aku follow selama nie (ceh badahal baru sebulan buat blog) rupa2nya top2 blog... buktinya ramai antara mereka yg dah tercalon kat pertandingan itew...

    Ha! tengok!! RAMAI disitu bermaksud membuatkan aku pening kepala nak pilih korang2 semua... tapi korang2 jangan bimbang, aku akan membuat penilaian scara sihat... setakat ...cik epal... nak gesel2, nak gedik2 mintak undi simpati, tak dapat lah... hakhakhak aku Profasional beb!! (erk!! tapi dia kata nak peluk cam nabil kalu menang!! ishh nie yg  aku feninn nie...) tapi... hanya yang layak yang akan aku undi!!

    Kalau bab kategori lelaki nie pulak taklah susah sangat aku nak pilih... alah pegi balik, pegi balik diaorang nie sama jer.. bukan Boleh Buat Bini pun.. kan? tapi Hamzah Lan  tu GAY kan?? erk!! Memang tak boleh buat bini, tapi boleh buat 'pasangan' ranjang tu... tak pun paling koman kitaorang boleh g Ostolia, kat sana Laki boleh kawin ngan laki...  Aduish!! nie yg buat aku pening nie...

    Kalu bab blog yang Lawak pulak, mmg banyak yg lawak!! Patutnya Hamzah lan nie masuk kategori lawak!! Tapi camana dia nak lawan blog2 yg sah2 dibuat untuk melawak... Tapi aku selalu jugak baca blog Al Kisah Si Belalang, serita2 dia pun best jugak.. cuma aku mmg tengah keliru sebab terlalu banyak baca kisah2 lawak!!

   Ha, kategori Makcik2 nie senang sikit,  sebab Blog  Nanirostam nie mmg jadi kegemaran aku, maklumlah kan dia ibu Hanis Zalika... Jadi secara tak langsung dia pun Mama aku jugak.. kan mama... Ah Mimpilah kau Tuan din siang2 nie... Diaorang berdua nie antara Bloger terawal aku baca, malah sebelum aku bukak blog lagi aku dah follow blog diaorang. Cuma lately nie blog hanis agak kurang menarik sebab dia lebih tertumpu kepada komersial kot, anyway aku tetap baca...


    Tapi korang jangan risau, aku pilih Bloger ikut kepentingan macam nie... pertama, Memang Menulis Entry2 yang bagus.. Kedua, Memang Blog yang aktik berinteraksi dengan pengomen2, jadi bila semua itu dah tersenarai aku tengok terlalu banyak Bloger yang terpaksa aku undi...jadi lagi, setelah di kecil2kan kategori tu, aku akan ker kategori yang ke tiga pula...

    Aku pilih mereka2 yang aktif komen kat Blog aku yang hina dina ini....

  Sekian...

til Next Entry
-Tuan Din-

12 comments:

  1. ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kami DAtang Ziarah Blog Anda
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    ReplyDelete
  2. @ Afzainizam
    Yer selamat datang juga. semoga kita sama2 peroleh manafaat dari blog ini.
    Blog anda sangat2 membantu & berguna untuk saya.
    TQ

    ReplyDelete
  3. gua undi diri sendiri.. har har har

    ReplyDelete
  4. @ Hamzah lan
    Apa nak malu??
    berapa ramai ahli2 politik kat luar sana undi diri sendiri... huhuhu

    ReplyDelete
  5. rendah diri aku tgk blogger2 hebat ni.. aku masih baru belajar.. T_T

    ReplyDelete
  6. @ Heidi Shafiq

    eh!! bukan blog ngko pun hebat jugak kan??
    Aku tgk blog ngko pun ramai yg follow...
    Aku yerlah baru sebulan berblog..

    ReplyDelete
  7. nak gesel gesel ni. huahuahuahuahua. kalau tak dapat undi simpati jugak tak tahu la. haahaha

    ReplyDelete
  8. erk!! saya profasional!!
    muhahaha

    ReplyDelete
  9. hamjah patut masuk kategori belog lucah ye dak? hihihi

    gud luck la ye blogger2 yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  10. @ zarifahmr
    Yer, sangat setuju!!
    kena cadangkan kategori nie!!

    ReplyDelete